10 stvari koje morate uraditi 30 dana pre venčanja

author

U mesecu koji vodi do vašeg venčanja ćete biti veoma zauzeti mnogim stvarima koje je potrebno da uradite. Da biste bili sigurni da niste ništa zaboravili, proverite ovu listu od 30 zadataka koje je potrebno da uradite 30 dana pre nego što kažete DA.

1. Napravite glavni finalni spisak gostiju. Na žalost neki od vaših prijatelja će možda biti sprečeni da dodju na vaše venčanje. Bilo bi dobro da znate u napred tačan broj gostiju, pa tako možete pozvati telefonom vaše goste da vam potvrde da li će tog dana uspeti da dodju. U tome vam mogu pomoći i kuma i vaši roditelji.

2. Podesite vašu finalnu toaletu. Stavite one krajnje detalje na vašu venčanicu pre velikog dana.

3. Donesite odluke o frizuri i šminki. Trebalo bi da ste već rezervisali vaše profesionalce za lepotu, tako da je sada vreme da se srede nokti, potrebno je da proverite kako vam stoje šminka i frizura.

4. Zakažite dan u spa centru. Zakažite i manikir i pedikir, depilaciju, masašu i tako dalje - zakažite na vreme da biste bili sigurni da ćete dobiti termin koji vam odgovara.

5. Sredite dokumentaciju za venčanje. Prikupite potrebnu dokumentaciju za samo venčanje. Ipak se ne možete venčati bez dokumentata, proverite šta vam je sve potrebno i prikupite papire na vreme.

6. Sastanite se sa šefom sale restorana. Oko dve nedelje pre velikog dana, želećete da proverite sve prostore koji su važni za vašu svadbu. Proverite još jednom da li je sve zakazano po planu.

7. Napravite raspored za dan venčanja. Napišite satnicu svih dešavanja za vaš dan - kada vam je zakazana fruzura, šminka, kada stiže fotograf... podelite tu satnicu sa kumom i drugaricama koje vam pomažu u pripremama.

8. Spakujte vaš paket za prvu pomoć. Nadamo se da se ništa loše neće desiti, ali treba biti pripremljen.

9. Napravite raspored sedenja. Ovo je jedan od najtežih zadataka za venčanje, ali je neophodno uraditi. Odštampajte oznake za sedenje. Kada napravite raspored sedenja, potrebno je da odštampate oznake da bi gosti znali gde da sednu.

10. Uvežbajte vaš prvi ples. Bilo da uzimate časove plesa ili ne, potrebno je da probate vaš ples pre venčanja.

Izvori i foto: shefinds.com

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.