4 stvari koje će se promeniti nakon venčanja

author

Nedavno ste vereni? Nezaboravite da promenite vaš status na društvenim mrežama. Upravo ste rekli sudbonosno DA? Setite se da promenite prezime na socijalnim mrežama. Planirate da započnete život sa svojim partnerom na drugoj adresi? Obavestite svoje sadašnje komšije o tome. Lista stvari koje se menjaju se nagomilava. Evo nekih ključnih stvari koje će se promeniti nakon stupanja u brak.

1. Navike vezane za trošenje para

Sada kada ste venčani, biće puno zajedničkih navika koje zahtevaju trošenje novca. Odlično je vreme da stavite raspravu o finansijama na dnevni red. To uključuje uštedu, prihode i rashode. Nemojte biti stidljivi kada iznosite planove, objasnite jedno drugom sve planove za dugoročnu štednju i ulaganje. Imate planove za kupovinu novih kola ili gradnju kuće? Ove planove posebno naglasite.

2. Slobodno vreme

Nećete dobiti uputstvo kako da postanete srećno venčani par. Kao par želećete da provodite slobodno vreme zajedno ali je važno da isplanirate posebne izlaske i događaje u kojima ćete oboje uživati. Proverite da li aktivnosti koje biste želeli da radite zajeno, podjednako interesuju i vašeg partnera.

3. Planovi za praznike

Dok ste u vezi u redu je da božić provedete odvojeno sa svojim porodicama, ali sada vas dvoje činite porodicu. Važno je da se na vreme dogovorite da li ćete praznike provoditi sami ili kod roditelja, kod čijih roditelja ili ćete organizovati proslavu za obe porodice kod vaše kuće.

4. Planovi za budućnost

Kada postajete par znači da planirate budućnost zajedno. To znači da je potrebno da imate zajedničke planove za budućnost. Važno je da imate zajedničke ciljeve u životu. Bitno je da vam se poklapaju životni stavovi o najvažnijim stvarima kao što su broj dece koji želite i način njihovog vaspitanja.

Izvor: weddingforward.com

Ostavite komentar
Pogledajte sve komentare