4 tajne društvene veštine koje svaka mlada treba da nauči

author

Neke mlade to rade tako da sve izgleda tako lako i bez napora da se možemo zapitati koje su to tajne socijalne veštine koje one koriste da sve učine mogućim. Vaša svadba nije dan kada treba da budete stidljivi i svi će očekivati da budete graciozna domaćica, čak i ako znaju da vaše socijalne veštine nisu tako dobre. Evo nekih saveta da vam pomognu da za vaš veliki dan izgledate kao da ste rođene za takva socijalna dešavanja.

1. Planiranje zabave

Kada budete spremne da počnete pregovore sa raznim prodavcima, mnoge stvari će već biti u potpunosti osmišljene u vašoj glavi. Ipak, važno je da počnete od sale za venčanje. Jednom kada odaberete salu za venčanje, počećete da lakše zamišljate prostor u koji smeštate sve druge elemente. Celo vaše venčanje zavisi od prostora; to je važan izbor koji će uticati na dizain, na samu ceremoniju, hranu i piće koje ćete moći da poslužite, i vreme i mesto vašeg dana venčanja.Kada koristite tajnu socijalnu veštinu planiranje žurki, možete stati na čelo priprema vašeg velikog dana i izbeći neprijatna iznenađenja.

2. Spajanje prijatelja

Verovatno imate drugarice iz raznih područja vašeg života. Neke od njih su verovatno različite od drugih što je možda izazivalo probleme u prošlosti, dok neke možda ne poznaju nikog od ostalih gostiju. Sada nije najbolje vreme za lažne super timove, pomozite svojim drugaricama da budu aktivne i zabavljene. Nemojte da budu prezauzete i preplavljene obavezama. Postavite se tako da očekujete da se lepo ponašaju i da se nećete baviti njihovim dramama. Osim ako neko ne bude uzrokovao probleme, najbolja politika je da se ne unosite u odnose između vaših drugarica. Tajna socijalna veština spajanja prijatelja je odlična za imati je, ali trudite se da ne budete previše brižni kada se radi o vašim drugaricama.

3. Savetovanje

Dok je vaš veliki dan za vas prelepo vreme, to može biti i pomalo izvor tuge za neke vama bliske ljude. Za nekog od prijatelja koji prolaze kroz razvod ili raskid duge veze, za nekog iz porodice ko je nedavno izgubio svog supružnika, važe venčanje će biti pomalo gorko. Oni će biti srećni zbog vas, ali bi se mogli osećati svoj gubitak i tugu. Ako pokušate da brinete o njima oni će se osećati još gore zato što će imati utisak da vam kvare veselje. Umesto toga, zadužite nekog prijatelja koji ume da bude dobra podrška, da se taj prijatelj pobrine za njih tokom vašeg venčanja.Tajna socijalna veština savetovanja je uvek korisna, čak i kad nije vaše venčanje.

4. Budite graciozna mlada

Ima puno tajnih socijalnih veština koje treba imati da biste bili graciozna mlada, ali bez pritiska, posebno na vaš dan venčanja. Znati kako da budete pristojni, uljudni i inspirisati goste da se i oni tako ponašaju je ključno za da bi svadbeni dan bio mirna i istinski srećna proslava.

Izvor: weddingforward.com

Ostavite komentar
Pogledajte sve komentare