9 sjajnih načina da upotrebite origami na vašem venčanju

author


Origami je japanska umetnost sklapanja papira u interesantne oblike, a zavisno od strukture i skulpture koju napravite, može simbolizovati mudrost, plodnost i bračnu sreću.
Mnogi parovi upotrebljavaju origami za njihov poseban dan, ne samo zato što je prekrasan na pogled, nego zato što simbolizuje srećan i uspešan brak. Otkrijte lepotu origamija pomoću ovih slatkih origami ideja!

Pozivnice za  venčanje
Dajte svojim gostima nagoveštaj onoga što će doći na vaš poseban dan uz pomoć nekog šarenog origamija. Bez obzira na stil ili paletu boja možete pronaći prikladan dizajn origamija za svoje svadbene pozivnice.

origami pozivnice za vencanje

Oznake za sedenje
Ako želite da na vašoj svadbenoj proslavi stolovi imaju nešto ekstra, možda će dodir ručnoog rada postići upravo to. Ove simpatična mala bića, sigurno sklopljena spretnim parom ruku, izmamiće osmeh na licu vaših gostiju (pogotovo onima koji vole životinje).

svadba, oznake za sedenje

Mladoženjin rever
Evo jedne neobične zamene za sveže cveće. Mladoženja može učiniti svoj origami ukras za rever još interesantnijim pomoću kopije svog bračnog zaveta.

ukras za mladozenjin rever

Meni
Korišćenje origami šablona za proricanje sudbine je lep i pametan način da gostima predstavite sadržaj svoje svadbene trpeze.

svadbeni meni

Raspored sedenja
Napravite svoj raspored sedenja pomoću uzice ukrašene origami detaljima i obesite ih na drveni okvir.

raspored sedenja na vencanju

Dekoracija stolica
Koristite stari, diskolorisani papir za postizanje rustičnog origami izgleda stolica za vaše venčanje. Možete jednostavno saviti papir u fišek, ubaciti u njega neke trave koje će delovati kao osveživač, šireći svoje mirise. Sveža lavanda odmah će vas svojim mirisom odvesti do Toskane.

dekoracija svadbenih stolica

Svadbena torta
Ako vam se dopada cela ova origami igra, zašto ne pokušate da ga upotrebite i u dekoraciji  svoje svadbene torte?

svadbena torta, mladenacka torta

Bidermajer
Ove atraktivne papirne ruže su svež trend u izradi svadbenih buketa. Nesumnjivo je da su lepe, ali najbolji deo priče je to što će vam trajati večno! Međutim, ako ipak želite sveže cveće za svoj svadbeni bidermajer, origami buket bi mogao biti savršen za bacanje svim neudatim devojkama na venčanju.

bidermajer origami

Viseći origami ukrasi
Viseći papirni ukrasi sa origami figuricama mogu dodati malo boje i šarma vašem svadbenom prostoru.

viseci svadbeni ukrasi

viseci origami ukrasi

Izvor i foto: easyweddings.com.au

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.