Koji si tip mlade?

author

Na svetu je mnogo tipova mladi, koji od ovih najbolje opisuje tebe? Ovo je pitanje kojem se smeju mnogoe mlade pre nego što budu verene. U televizijskim emisijama je lakše da vidite druge kao užasne, naporne, opsesivne ili zle mlade ali je moguće da se desi i vama da se pretvorite u mladu/vešticu. Dobili smo nekoliko opisa najčešćih tipova mladi da vidite koji najviše odgovara vašoj ličnosti. Ne brinite normalno je da budete malo nervozne, plačljive, da previše brinete čak i da budete neprijatne nekad... Pogledajte sledeće tipove, pa uporedite da li se prepoznajete u tome?

1. Mlada sa budžetom

To je mlada koja je odlučila koliki joj je budžet za svadbu. U većini slučajeva ako je cena dobra, dobro izgleda. Planiranje venčanja za ovu mladu se najčešće zasniva na uradi sama projektima koje možete pronaći na internetu. Pozivnice su ručno pravljenje, dekoraciju je uradila drugarica kao svadbeni poklon. Venčanica je verovatno polovna ili kupljena na internetu po vrlo povoljnoj ceni. Srezala je budžet do krajnjih granica ali očekuje venčanje za kraljicu.

2. Mlada - veštica

Ovo je veoma čest tip mlade sa kojim je svako upoznat. Ona nema unutrašnji glas i po njoj ništa nije urađeno kako treba. Cveće nije dovoljno sveže, muzika nije dobra, boje su ružne i naravno oni koji su zaduženi za organizaciju ne umeju da urade ništa kako treba. Ona viče na sve kako bi oni počeli sve da vide njenim očima, čak je i njen muž uplašen pored nje.

3. Anti-svadba mlada

I dalje nije jasno zašto je ova mlada izabrala da se uda i da pravi svadbu. Ona odbija da obuče venčanicu tradicionalne boje. Ona će odbijati sve običaje čak i one lepe tradicije.

4. Princeza mlada

To je ona mlada koja ima isplanirano svoje venčanje od kad je imala pet godina. Ona je našla svog princa i najveći deo vremena i novca će potrošiti u planiranju savršene ceremonije. Palata, boje i kreativne slike su budućnost ove mlade.

5. Nervozna mlada

Ona očekuje da će skoro sve poći naopako, bez obzira na dobro planiranje koje je preduzela. Svaki rok je ispunjen ali uvek postoji nešto oko čega treba brinuti.

6. Mlada u zadnjem trenutku

Ova mlada nije oduševljena svadbom kao ostale mlade, zapravo ona sve ostavlja za poslednji trenutak. Ona najviše vremena troši za pravljenje planova kako će da obavi stvari u budućnosti umesto da ih uradi odmah.

7. Umiljata mlada

Ova mlada će uneti zabavu u svaki deo organizacije i sigurno će uživati u svemu. Ova svadba će verovatno imati neku temu, biće organizovana za pamćenje. Ona nije previše ozbiljna i uživa u svakom detalju.

8. Fanatik u planiranju

Ona je izabrala dekoraciju i mesto godinu dana pre nego što je bila zaprošena i tačno zna šta hoće do poslednjeg detalja. Njeno venčanje će verovatno biti kopija venčanja iz diznijevih crtaća.

9. Ništa manje od savršenstva mlada

Ova mlada je zacrtala tačno kako će njeno venčanje izgledati i neće dozvoliti da ni jedan deo prođe neuređen. Ponekad se pretvara u mladu/vešticul.

10. Sentimentalna mlada

Ova mlada veruje u sentimentalne vrednosti, posebno za njeno venčanje. Običaji će biti važan deo njenog venčanja.

Izvor: weddingforward.com

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.