Operaterka na liniji za hitne slučajeve spasila venčanje

author


Američka linija 911 služi za hitne slučajeve, ali do sada nismo čuli za slučaj da operateri na ovoj liniji mogu spasiti čak i venčanje.

Posao operatera na ovoj liniji je da odgovori na hitne slučajeve. A za jednu buduću mladu koja im je uputila frenetični poziv jednog nedeljnog jutra, bilo je hitno to što je otkrila da joj je venčanica ukradena samo nekoliko sati pre početka ceremonije venčanja.

Izbezumljenoj ženi je haljina ukradena iz kola dok je pakovala stvari u auto ispred svoje kuće,pa je pozvala 911 da prijavi krivično delo. Nije mogla ni da zamisli da će operaterka koja je primila poziv - čije ime je Kendis, iz Takome - spasiti dan nudeći joj svoju venčanicu.

operaterka spasila vencanje
Nevesta Amanda (levo) i operaterka Kendis (desno)

Kendis je započela razgovor uzimajući osnovne informacije od devojke koja je pozvala, kao što standardna procedura i nalaže, ali je rekla da je kroz razgovor bila dirnuta njenom pričom. Govoreći za Tribjun, rekla je da je pitala devojku kada počinja ceremonija. "Kada je rekla DANAS, moje srce se steglo", kazala je Kendis. Uz odobrenje svog supervizora, Kendis, koja je u braku 18 meseci, pronašla je policajca kome je dodeljen ovaj slučaj i poslala mu tekstualnu poruku sa slikama svoje haljine.

Srećom obe su nosile istu veličinu, tako da su Kendis i njen muž Brendon, uzeli haljinu iz kuće njenih roditelja i brzo je dostavili na drugi kraj grada. Sutradan, Kendis je primila tekstualnu poruku od neveste, u kojoj joj se zahvaljuje i govori kako je ostatak dana prošao glatko.

Izvor i foto: nydailynews.com

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.