Saveti za dekorisanje svadbenih kola

author

Ako ste mladina rođaka ili drugarica moguće je da će vaše zaduženje biti da dekorišete kola u kojima će se voziti mladenci. Dekoracija kola za mladence može biti zabavna i užurbano, može biti tradicionalno ili potpuno nekonvencionalno, zavisi od toga za kakav par dekorišete kola. Evo nekih saveta da vaše dekorisanje prođe što je zabavnije moguće.

1. Zabavljajte se sa tim

Ovo će biti jedan od najlakših poslova kao mladine drugarice tako da ga morate obaviti kako treba. Možete ih ukrasiti svežim cvećem, tradicionalnim ružama od papira ili iskoristiti neki od modernih natpisa "Upravo venčani".

2. Planiranje i izvršenje

Za čin dekorisanja svadbenog auta morate saznati kada se održava koji deo ceremonije. Jedan deo dekoracije možete postaviti veče pre svadbe, dok bi za natpis "upravo venčani" mogli da izaberete trenutak nakon same ceremonije venčanja, da bi mladenci zaista bili upravo venčani.Ako budete dekorisali još neka kola budite sigurni da kola kojima idu mladenci budu najistaknutije dekorisana, kola ostalih mladenaca mogu imati svedenije ukrase.

3. Oprema za dekorisanje

Postoje neke stvari koje nikako ne bi smele da budu vaša oprema za dekorisanje. Ovo su neke od tih stvari, ali nisu sve:sprej za farbanje - ozbiljno, bez spreja za farbanje,

slatkiši - šlagove kojima biste pisali prosto zaboravite, šećer nije dobar za farbu kola,

trake - električne trake mogu ostaviti tragove i skinuti farbu sa kola,

konzerve - iako je nekad kačenje konzervi bilo popularno, ovo može izazvati varničenje i napraviti ozbiljne probleme.

Evo nekih sigurnih sredstava za dekoraciju koja neće izazvati štetu.

Sapun - Iskoristite sapun da napišete imena ili natpise na prozorima,

sredstvo za poliranje cipela - takođe možete iskoristiti za pisanje po prozorima,

lepljiva traka - iskoristite je da nalepite ukrasne trake na branike i antene. Pripazite da koristite biorazgradive trake jer će možda delovi odleteti u prirodu. Ako kačite veće ukrase na kraj proverite da ne prekrijete tablice, one uvek moraju biti vidljive.

Izvor: weddingforward.com

Ostavite komentar
Pogledajte sve komentare