Svadbena Kompromis torta

author

Dok su britanski budući mladenci Kia Parsons i Bili Baning planirali svoje venčanje iz snova, sve vreme je postojao jedan važan detalj oko koga nisu mogli da se dogovore - svadbena torta.

Bili, zakleti ljubitelj stripova želeo je provokativnu tortu koja odražava njegovu strast, dok je njegova buduća supruga bila više u tradicionalnom fazonu.
Srećom, njihov iskusni poslastičar Džuli Bejker iz Tier Tier Cake Design-a smislila je savršen kompromis. Ona je kreirala tortu sa nekoliko omiljenih mladoženjinih likova superheroja, koji je stručno sakrila, sa zadnje strane torte, iza oguljenog sloja belog fondana .

Sa prednje strane, to je bila klasična i ukusna maštarija, a sa zadnje, izgledala je kao raj za strip-zaluđenike! "Uživala sam u svakoj sekundi izrade ove torte, jer sam znala da će nastati nešto što će kod ljudi izazvati iznenađenje!" rekla je Džuli za The Huffington Post. Korisnici Fejsbuka su se očigledno složili sa njom, deleći fotografije torte na društvenim mrežama sa komentarima poput: "Ova torta je vaaau i kul! Sviđa mi se!"

"Bila sam iznenađena koliko je bila popularna i koliko su brzo slike kružile internetom", rekla je Džuli. "Imam još  mnogo ideja za izradu ovakvih torti, koje sam nazvala "torte sa dva lica".

Naravno , nije se svima svideo ovaj razigrani dizajn, pa je bilo i zajedljivih komentara poput: "To je smešna torta. Venčanje napred, 7 -godišnja rođendanska zabava pozadi", napisao je jedan mrzovoljac.

Mi kažemo, svakome svoje! Šta mislite o "kompromisnoj torti"?

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.