Udala se divlja devojka - Majli Sajrus

author


Otkako Majli Sajrus ponovo počela da nosi verenički prsten i kupila ogromnu kuću odmah pored Lajama Hemsvorta, svet je jedva čekao da sazna šta se dešava.

Izgleda da su preskočili veridbu u potpunosti i već izgovorili svoje sudbonosno “DA”! Prema magazinu Life & Stile, Majli i Lajam su organizovali romantični obred venčanja u sumrak na plaži decembru!

"Oni su rekli bliskim prijateljima da su već u braku. Sada se oboje obraćaju jedno prema drugom kao „moja žena“ ili „moj muž“. I zvuči kao da je sve bilo Lajamova ideja: "On skupio svoju braću, Krisa i Luka Hemsvorta i javio im da želi da izvede ceremoniju iznenađenje tokom Majline posete.

Majli je navodno bila "za" i pozajmila je "jednostavnu haljinu" od Krisove supruge, koja je bila nezvanična glavna pratilja mlade."

"Lajam se zagrcnuo kada je počeo da opisuje svoju ljubav prema Majli. Tada Majli je počela da plače. Bilo je vrlo emotivno“ kaže izvor.

"Posle razmene zaveta, Lajam zamolio sve u svojoj porodici da zapale sveću, rekavši da to predstavlja večni plamen njihove ljubavi." Ko bi rekao da je Lajam tako sentimentalan…?

Majli i Lajam su stavili jedno drugom burme napravljene od palminog lišća, ali "najavili su da će sve biti ozvaničeno u martu mesecu" otkriva izvor.

Još uvek čekamo potvrdu od zaljubljenog para, ali se nadamo se da je sve ovo istina…

 

Izvor: bridetobe.com.au
Foto: Getty images

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.