Upoznajte inspirativne mladence koji su izgubili sve u požaru na dan svog venčanja

author

Ovaj par iz Čikaga koji je izgubio sve što je imao u požaru na dansvog  venčanja, nije dopustio da to stane na put proglašenju njihove večne ljubavi jednog prema drugom. Ako ništa drugo, požar je inspirisao Dailin Marero i Endrjua Tejlora, oboje u svojoj 28. godini, da izgovore svoje sudbonosno "DA" još ozbiljnije, jer su još uvek imali jedno drugo.

E, to je ljubav!

Nekoliko sati pre planirane “šetnje” do oltara, njihova stambena zgrada zapalila se i uništila sve što su imali, uključujući i burme koje su im ostale u stanu. Endrju je bio u stanu u vreme požara, ali čisto iz hira, odlučio je da odvede njihovog pit bula, Darmu, u šetnju, upravo kada je vatra počela da se širi.
" Dobio sam poruku od kuma - 'Hajde da odvedemo psa u šetnju' ", rekao je Tejlor.
Kada je izašao u hodnik odmah je video da je zahvaćen plamenom. U panici je pokucao na vrata 20 -tak komšija da ih upozori pre nego što i sam istrči iz objekta .
Uspeo je da spasi svoj smoking koji je nosio i štene, ali to je bilo sve.

Nakon što je pozvao svoju nevestu da joj objasni šta se desilo, par je, mada razumljivo izbezumljen, odlučio da nastavi sa venčanjem onako kako je planirano. Bilo je plesa, torte, pa čak i karaoka. Za divno čudo, komandir vatrogasne jedinice uspeo je da spasi dve stvari - venčani list i mali komad papira sa Endrjuovim zavetom na kome je pisalo "Dok te držim za ruku svet se staje u mali koverat koji mogu staviti u džep za neko drugo vreme ... Spreman sam za “zauvek” sa sobom i ne mogu dočekati to naše zajedničko “zauvek”…"

"Izvukli su se zajedno", pisala je o njima stranica GoFundMe. "Bili su tu jedno za drugo i oboje su bili ozareni, jer su se oboje venčali svojim najboljim prijateljem."

Nisu sve vesti loše u vezi ovog para, jer je pomenuta stranica do sada sakupila više od 18,000 dolara za njih. "Biće mnogo stvari koje neće moći da vrate, ali dosta toga može biti zamenjeno", pisalo je na stranici. "Da bi ponovo kupili nove stvari, trebaće im mnogo novca. Kretati ponovo od nule nije lako."

Ako neko može da se oporavi od tragične situacije poput ove, onda je to ovaj par. Ljubav zaista pobeđuje sve!

 

Izvor: wdish.com
Autor teksta: Stefani Forster
Foto: Facebook

Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.