Fotograf Novi Sad

Cena: Na upit

Od trenutka kada sam prvi put došla u dodir sa fotoaparatom znala sam da je to ono cime želim da se bavim u životu. Posle završene škole za fotografa logično je bilo da se zaposlim i stičem potrebna iskustva. Prošla sam ceo put. Od razvijanja filmova, izrade fotografija na foto mašini, retuširanja negativa klasičnim metodama i naravno fotgrafisanje svakojakih događaja. Zadnjih godina sam najviše posvećena fotografisanju venčanja. Pored toga što je to ozbiljan posao volim to što mi daje slobodu da se kreativno izrazim i da omogućim srećnim parovima da imaju divne fotografije koje će ih uvek podsećati na trenutke kada su se obećali jedno drugom.

Fotografija je prešla jako dug put od svog nastanka do danas. Od staklenih ploča, preko crno belih i kolornih filmova do memorijskih kartica. Jednostavno, to je tehnološki napredak koji omogućava da se realnije i jednostavnije zabeleže trenuci kojih se vredi sećati. Zbog toga nemam kompromisa prilikom izbora moga alata. U mojoj radnoj torbi nalaze se samo vrhunski aparati i objektivi. Posle toliko godina korištenja analognih Nikon aparata logično je bilo da se odlučim da nastavim sa korišćenjem i dSLR Nikon fotoaparata.

Za one koje zanima sa čime svakodnevno radim evo i spiska opreme:

- Nikon D4
- Nikon D3s
- Nikkor 24-70mm f2.8
- Nikkor 70-200mm f2.8 VRII
- Nikkor 50mm f1.4G
- Nikkor 135mm f2 DC
- Nikkor 10.5mm f2.8 fisheye
- Nikkor 14 - 24mm F2.8
- Nikon SB 900 AF Speedlight
- Nikon SB 800 AF Speedlight
- Nikon SB 600 AF Speedlight

Fotografija je moj poziv. Najbolji osećaj koji možete imati kao profesionalni fotograf je kada predate završen album mladencima i vidite njihova ozarena lica dok prevrću stranice albuma i gledaju fotografije koje ste vi uradili. Trudim se da ceo postupak od zakazivanja prvog sastanka, dolaska kod mladenaca, fotografisanja, postprodukcije fotografija, pravljenja foto albuma pa sve do predaje albuma mladencima obavim maksimalno profesionalno.

Od kad se bavim fotografisanjem svadbi unapređujem svaki segment ovog posla. Albumi su sve lepši, fotobukovi sve kvalitetniji, a uz to klijenti mogu da biraju i nekoliko standardnih veličina fotobukova. Napravili smo čak i specijalne kutije za nošenje foto albuma. Prilikom fotografisanja nema kompromisa, uvek radim maksimalno posvećena da krajnji rezultat budu najbolje moguće fotografije.

Informacije
Fotograf Novi Sad
Kontakt telefon : 063 82 97 645
E-mail : fotografns021@gmail.com
Adresa : Serbia, Novi Sad, 6 Jerneja Kopitara
Lokacije
Pogledajte sve komentare
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Trenutno nema komentara.